Terepjáró,
​kisteherautó,
kisbusz bérlés

Tel: +36 20 9809 179
Email: info@vanago.hu

Terepjáró,
​kisteherautó,
kisbusz bérlés

Tel: +36 20 9809 179
Email: info@vanago.hu

Üzletileg megbízható vállalkozás

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított objektív szempontrendszer alapján. E szigorú kritériumok szerint vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode minősítéssel (A, AA vagy AAA).

A VANaGO Kft. a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványával rendelkezik, mely azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

Egyébként is fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy üzleti kapcsolatainkban tisztességesen, kiszámíthatóan járjunk el, s e vezérelvhez a jövőben is ragaszkodunk. Nagy megtiszteltetés cégünk számára,, hogy egy független, külső szakértő is megerősítette (újra és immár 2021-re is újra), hogy cégünk gazdálkodása stabil, fizetésképtelenségi valószínűsége rendkívül alacsony.

Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.