Gépjármű tartós bérlet

Azon vállalkozásoknak javasoljuk, ahol átmenetileg, de egy hónapnál hosszabb időre van szükség 7, 8 vagy 9 fős mikrobuszra, kisbuszra, esetleg bérelhető terepjáróra, platós pickupra, kishaszonjárműre, egyéb munkaautóra, de hosszú távú elkötelezettség és kockázat nélkül. Az ok lehet szezonális munka, új projekt, átszervezés, új munkatársak felvétele stb.
Ha éves szinten nincs kihasználva, úgy pénzügyileg irracionális saját gépjárműbe beruházni, abban tőkét lekötni, a fenntartási költségeket egész évben fizetni, a karbantartásokat megszervezni, a passzív időszakban tárolni, parkoltatni, majd az autót veszteséggel értékesíteni.

Ilyen esetben költségkímélőbb a gépjármű tartós bérlet. Ön az alaptevékenységére fókuszálhat, a kisbuszt vagy terepjárót csak használnia kell, a karbantartások terhét levesszük a válláról. A bérleti idő végén szabadon dönthet a szerződés lezárásáról vagy meghosszabbításáról. A bérleti díj költségként elszámolható, az ÁFÁ-t pedig visszaigényelheti. Tényleg ilyen egyszerű.

Az így felszabaduló pénzügyi erőforrásokat pedig árukészlet bővítésre, alapanyag vásárlásra, kutatás-fejlesztésre, reklámra fordítva hasznosabban gyarapíthatja vállalkozása értékét.

Kérdéseivel hívjon bizalommal munkaidőben, 8-18 óra között vagy küldje el elképzeléseit mailben és mi hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.

mikrobusz bérlés Budapest,
kisbusz bérlés,
kisbusz bérlés sofőrrel,
9 személyes kisbusz kölcsönzés,